postitus

DIGIPAINAMINEN, TULOSTUS, KOPIOINTI

Vaativia työvaiheita, ammattilaisten käsissä

digipainaminen ja tulostus

Digipainatus

Digipainatus on monipuolinen ja yksilöllinen painomenetelmä joka pystyy hyödyntämään monia erilaisia tilaajan tarpeita mm. vaihtuvat nimet ja tiedot jokaisessa painotuotteessa. Digipainokoneillamme voimme painaa postituksessa tarvittavat materiaalit, kuten kirjeet ja kirjekuoret, kortit ja esitteet.

Esitteet voivat olla yhden lomakkeen esitteitä tai monisivuisia vihkosia. Myös Bannerien (maks. pituus 120 cm) tulostus onnistuu. Se mahdollistaa esimerkiksi monisivuisten kerien- tai haitaritaitettujen personoitujen esitteiden painamisen.

 • Kirjeet
 • Esitteet
 • Julisteet SRA3 kokoon asti
 • Flyerit
 • Vihkoset

 • Tulostus ja kopiointi

  Tulostettaessa tulosteeseen voidaan lisätä muuttuvia tietoja kuten nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita tms. – kopioitaessa dokumentissa olevat tiedot kopioidaan sellaisenaan mitään muuttamatta. Valmiista materiaalista tulostettavat tai kopioitavat materiaalit voivat olla musta-valkoisia tai värillisiä.

  Mustesuihkutulostukset saat osoitetulostus lehtiin, kirjekuoriin, mainoksiin jne. Halutessasi erittäin korkeatasoista tulostusjälkeä, voimme personoida lomakkeet ja kirjekuoret lasertulostimella. Lasertulostimella voidaan tulostaa samalla yrityksen tai yhdistyksen logo ja postaalimerkinnät.

  Kirjekuoritulostus onnistuu myös yhdellä kerralla. Tulostamme väritulostimella logonne, teaser -tekstin, postimaksumerkinnän ja vastaanottajan osoitteen yhdellä kerralla! Kirjekuoritulostus on edullinen vaihtoehto, kun postitettava määrä on alle tuhat kappaletta.

  Osoitteiden tulostus

  Voimme tulostaa osoitteet materiaaleihinne Inkjet- tai lasertulostimilla. Inkjet -tulostus sopii monisivuisille materiaaleille kuten lehdille ja esitteille. Lasertulostimilla voi käsitellä vain lomakkeita tai kirjekuoria, ei monisivuisia esitteitä.